Gezocht: Betrokken Basispsycholoog

Bij Curans zijn we op zoek naar een nieuwe collega basispsycholoog! We zoeken iemand die matcht met het fijne en warme team. Betrokkenheid bij cliënten en verbinding met collega’s vinden wij belangrijk. Curans helpt anderen met kwalitatief goede psychologische zorg. Alles is erop gericht om hier zoveel mogelijk tijd en aandacht aan te kunnen besteden zodat we tevreden cliënten, verwijzers én medewerkers hebben.

Wie helpen we?

We helpen mensen met behandeling binnen de GB-GGZ. Vaak zijn onze cliënten vastgelopen door een combinatie van gebeurtenissen en persoonlijke factoren. Dit leidt tot stemmingsklachten, overbelasting, angst etc. Onze cliënten hebben zeer diverse en goed behandelbare thematiek, waardoor snel behandelresultaat wordt behaald.

Hoe werkt Curans?

Curans zet zowel individuele- als groepsbehandelingen in. Onze multidisciplinaire werkwijze is uniek binnen de GB-GGZ. Er wordt namelijk als team aan het herstel van de cliënt gewerkt waarbij iedereen een gedeelte van de behandeling voor zijn rekening neemt. De regiebehandelaar is verantwoordelijk voor het hele proces.

Wat is er te doen?

Door onze groei hebben we behoefte aan uitbreiding in ons team. Van daaruit is ruimte ontstaan voor jou als basispsycholoog. Naast het doen van intakes, bereid je behandelplannen voor, voer je individuele gesprekken en behandel je in groepen.

Klinkt dit als een fijne werkplek en heb je zin om
onze  koffie of thee te proeven?
Mail bart.van.dijk@curans.nl of bel 085 – 401 64 64

 

Patrick Nachtegaal

Author Patrick Nachtegaal

More posts by Patrick Nachtegaal